19 Şubat 2011 Cumartesi

Güneş Enerjili UF



Güneş Panelleri
Süreli güneş paneli, her ikisi de paneller şeklinde paketlenir ve her ikisi de güneş ışığından enerji üreten iki tamamen farklı teknolojiler, tanımlamak için kullanılır:
  • Bir fotovoltaik modül elektrik üretmek için kullanılır
  • Bir güneş enerjisi kolektörü (genellikle sıcak su) ısı üretmek için kullanılır
Güneş Pilleri
Bir güneş hücre veya hücre fotovoltaik elektrik enerjisine ışık enerjisini dönüştüren bir cihazdır. terim fotovoltaik hücre ışık kaynağı belirtilmemiş olduğunda kullanılan iken Bazen terim güneş pili, güneş ışığından enerji yakalamak için özel olarak tasarlanmış cihazlar için ayrılmıştır. güneş pilleri ile ilgili araştırma alanında fotoğraf voltaics olarak bilinir.
Güneş elektrik panelleri birçok fotovoltaik hücreler elektriksel olarak bağlanmış ve mekanik koruma ve elektrik izolasyonu için cam arkasında paket içerir. Modüller genellikle montaj çerçevesi ve elektrik inverter (ızgara için) veya şarj kontrolörü ve bataryalar (grid off için) gibi bir dizi ve diğer bileşenleri ile bir araya bağlanır.
güneş panellerine ek olarak, fotovoltaik (PV) sistemi güneş panelleri doğru eğim bir montaj yapı gerektirir, bir inverter telafi etmek için cihaz dostu alternatif akım (AC), pil depolama panel oluşturulan direkt (DC) akım haline dönüştürmek için olumsuz hava koşulları ve bir şarj kontrolörü pil operasyon düzenleyecek.
Melez sistemler
Hibrid Güç Sistemleri ise enerji ve güneş PV, rüzgar jeneratörü, su jeneratör gibi enerji kaynaklarının bir arada oluşturulan bir LPG, benzin ya da yenilenebilir enerji jeneratör güç talebini karşılamak değildir dizel jeneratör kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler