7 Şubat 2011 Pazartesi

DERİMOD” İSTANBUL FASHİON WEEK 2011’E DAMGASINI VURDU

Deri modasının yaratıcı markası Derimod, İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlediği defilede ünlü mankenleri aynı podyumda buluşturdu. Derimod’un 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonunu aralarında Çağla Şikel, Demet Kutluay, Serenay Sarıkaya, Ece Sükan, Sedef Avcı, Sema Şimşek ve Ahu Yağtu’nun da bulunduğu ünlü modeller tanıttı. Ünlü sanatçı Emre Altuğ’un sürpriz şarkısı ile renkli bir finale sahne olan Derimod defilesi ve yeni sezon koleksiyonu izleyenlerden tam not aldı.
İTKİB organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (IMA) işbirliğiyle dördüncüsü gerçekleşen İstanbul Fashion Week Derimod defilesi ile renklendi. Derimod 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonunu 5 Şubat 2011 Cumartesi günü Santralistanbul'da düzenlenen defile ile tanıttı.
Resmi büyütmek için tıklayınız!

Koreografisini Uğurkan Erez, Styling'ini Ece Sükan'ın yaptığı Derimod defilesi, derinin zamanın dışına taşan modası ve farklı ruh hallerindeki yansımalarının anlatıldığı kısa film gösterisi ile başladı. Moda dünyasının asi ve seksi çocuğu Derimod, uzun bir aradan sonra ünlü mankenleri de aynı podyumda buluşturdu. Derimod'un ilk kez IFW'te tanıttığı 2012 koleksiyonunu aralarında Çağla Şikel, Demet Kutluay, Serenay Sarıkaya, Ece Sükan, Sedef Avcı, Sema Şimşek, Ebru Şam, Senem Kuyucuoğlu, Ahu Yağtu, Özge Ulusoy ve Burcu Kutluk gibi isimlerin de yer aldığı ünlü modeller taşıdı.
Derimod defilesi Emre Altuğ'un podyuma çıkması ile renkli bir sahne şovuna dönüştü. Deri frak ceketiyle sahneye çıkan ve beğenilen şarkısı Çifte Kavrulmuş'u seslendiren Emre Altuğ'a aralarında eşi Çağla Şikel'in de bulunduğu ünlü modeller de dansları ile eşlik etti.
Resmi büyütmek için tıklayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler